divider1

Upright Seal – Linga Mudra

Home » Jooga-asennot » Upright Seal – Linga Mudra

Sanskrit: Linga Mudra

Upright Seal eli Linga Mudra on yksi monista mudra-harjoituksista, joita voi käyttää kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen. Tämä mudra auttaa lisäämään kehon lämpöä ja energiaa, ja se voi olla erityisen hyödyllinen kylmänä vuodenaikana tai silloin, kun tunnet olosi uupuneeksi ja heikoksi.

Tämän mudran suorittamiseksi aloita istumalla mukavasti selkä suorana ja silmät suljettuina. Aseta vasen kämmenesi oikean kätesi päälle niin, että molempien kämmenien peukalot ovat pystysuorassa. Pidä peukaloita hieman taivutettuina, jolloin ne ovat rentoina ja eivät kosketa toisiaan. Pidä sormesi suorina ja yhdessä. Rentoudu ja hengitä syvään.

Tämän mudran uskotaan lisäävän kehon lämpöä ja parantavan verenkiertoa. Lisäksi se auttaa vahvistamaan kehon immuunijärjestelmää ja poistamaan myrkkyjä kehosta. Linga Mudraa voidaan käyttää myös meditaation aikana, jolloin sen hyödyt ovat parhaimmillaan.

Vaikka Linga Mudran käytöstä on hyötyä monille, on tärkeää muistaa, että se ei ole korvike lääketieteelliselle hoidolle. Jos sinulla on terveysongelmia, ota yhteyttä lääkäriisi ennen kuin kokeilet mitään uutta harjoitusta.

Upright Seal – Linga Mudra on yksi monista mudra-harjoituksista, joita voi käyttää kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen. Kokeile sitä itse ja huomaa sen mahdolliset hyödyt kehollesi ja mielellesi.