divider1

Truth Seal – Tattva Mudra

Home » Jooga-asennot » Truth Seal – Tattva Mudra

Sanskrit: Tattva Mudra

Truth Seal eli Tattva Mudra on käsiote, joka uskotaan lisäävän energiavirtausta ja edistävän syvempää yhteyttä itseen. Tämä mudra on erityisen hyödyllinen niille, jotka etsivät totuutta ja selkeyttä elämäänsä, koska se uskotaan auttavan poistamaan mahdollisia tukoksia, jotka voivat hidastaa henkilön kehitystä.

Tattva Mudran suorittamiseksi aloita istumalla mukavasti selkä suorana ja silmät suljettuina. Aseta kätesi rintakehäsi eteen ja kytke sormesi yhteen niin, että peukalosi ja etusormesi osoittavat ylöspäin ja muodostavat kolmion. Levitä kolmio rintakehälle ja rentoudu.

Tämä mudra auttaa avaamaan kehon energiakanavia, jolloin energian virtaus lisääntyy ja chakrat tasapainottuvat. Tattva Mudraa voidaan käyttää myös meditaation aikana tai päivittäisen joogaharjoituksen yhteydessä, jolloin sen hyödyt ovat parhaimmillaan.

Vaikka Tattva Mudran käytöstä on hyötyä monille, on silti tärkeää muistaa, että se ei ole korvike lääketieteelliselle hoidolle. Jos sinulla on terveysongelmia, ota yhteyttä lääkäriisi ennen kuin kokeilet mitään uutta harjoitusta.

Truth Seal – Tattva Mudra on yksi monista mudra-harjoituksista, joita voi käyttää parantamaan kehon ja mielen hyvinvointia. Kokeile sitä itse ja huomaa sen mahdolliset hyödyt kehollesi ja mielellesi.